Citiraj:
Autor IcyTexx
Ljudi voze polako jer ih zanosi jer imaju prednje zimske, a zadnje ljetne... Ili sve ljetne. Ili stare zimske. Ili ne znaju vozit.
Kažem jer ja cijeli dan vozim normalno od neociscenih do ociscenih cesta veoma pristojnim brzinama uz svu sigurnost i sad mrvicu sa poznanikom koji cistim zelenim valom ide 30km/h, svako polukruzno mu baci guzicu, a u zavoju se boji dirat pedale a kamoli kocit jer su mu prednje zimske, a zadnje ljetne. Pa reko daj odi pješke rađe... I taxi je jeftin.
Ak već imaš takve gume il auto onda se ak baš moraš vozit ne ide na ceste dok su u ovakvom stanju.
|
Sve je uredu.
Neki imaju psihu, neki boje promašiti željno skretanje na zelenom valu, neki nemaju jednostavno novce za bolje gume. Možda početnici voze prvi put na snijegu. Voze tuđi auto , od roditelja itd...
Sam zn
aš da nije isto voziti suho/mokro u odnosu na snijeg.

Probaj na primjer voziti Yugo, neke bezvezne zimske gume i bez hdz,sdp,hsls pomagala. Onda usporediš svoj auto i bolje gume.
Na cesti imaš dvije trake, lijeva traka nije potpuno očićena tj. pola ,a desna kolona. (barem kod mene u Dubravi) Onda znaš da nije promet normalan.
Ja imam strpljenja, ranije krećem , palim EnterZg stanicu i ispijam kavu termo-šalici Starbuck. Uopće ne želim živcirati.
Danas ljudi kukaju da ralice ne čiste snijeg a nikada ne primaju lopete u ruke.
A neki dozivaju Bandića da pojede snijeg. Stvarno ne pristojno i neukusna šala.