vidim bas da se spominju autobusi..........
nego, jucer je u ZGu bilo stvarno nista. dok je od Siska do pred V Goricu bilo fest snijega po cesti, ali niti blizu kao danas. ali da se vratimo na kamiondzije i usrane (vecina) vozaca autobusa, jebem vas blesave!
ako ti imas 15-25 tona vozilo i gazis preko snijega ko' veliki, koji kujac imas bit na crti?? vidis da ide auto, ma da bi se kreten povukao na svoju traku (gdje btw ima mjesta jos barem 30cm), ne, tjeras aute da se smicu po nanosima snijega sa strane..... fuj.
ovo se inace odnosi na Sisak, ne Zagreb. Vama, Zagrebcanima svaka cast. jucer se vozam Holjenvom, Vukovarskom gore prema Ilici, ono, mokra cesta. nije klizava, ali ne vozis bas na dva metra na 70km/h.
i ide promet! kako se otvara zeleno svi fino krecemo, svi valjda znaju hoce ravno, hoce desno ili lijevo, svi idemo! i manje vise je isti tempo, nema degenerika kojima treba od prve do trece nekih 12 sekundi, od 0 do 40 km/h......
hocu reci, uzivam se vozat po ZG-u jer ljudi voze normalno. ima manijaka koji gaze slalom, ubacuju se na pol metra ispred i slicno, ali je to (barem po mom iskustvu) s obzirom na kolicinu vozila - jako mali postotak.
idem doma, strasno. kako se priblizavas Sisku, tako vise pizdim

. cesta isto vec samo mokra jer je snijeg prakticki prestao, ne, ljudi i dalje voze kao da je ledena kisa

. gnjec, gnjec, nikako ubrzati, nikako skrenuti negdje, koci se i usporava nekih 300 metara nego sto bi reguralno usporavao i tako..... bas pun k nesposobnih vozaca po Sisku i okolici, nekulturnih krkana i seljacina.
btw
Sys, ako citas.
poveli smo jednom razgovor gdje sam ja rekao da ne volim vozit po ZGu jer ga ne znam. pa, jucer sam isao solo na mjesto gdje nisam nikada valjda nogom krocio, kamoli kotacem. i frke bez, jer imam navigaciju koja mi moze barem reci u kojoj sam ulici

. jer se i jesam malo pogubio, nasao sporednu ulicu, upalio navigaciju, gle tu sam - idem gore, tu ravno do ovdje, desno, desno, ravno, lijevo.....
i tako doslovce bilo

. samo kada bi vise se mogao orijentirati po ZG-u, bilo bi mene puno cesce u velegradu

.