Citiraj:
Autor IcyTexx
Znaci danas ujutro oko 6 u mraku mi iz zavoja izleti KR tuning drito u mene sa samo jednim fejk xenonon koji radi ultra jako i tako me zaslijepi da sam mogo pokupit i njega i zavoj i ogradu i odletit u potok. Nisam ni stigo upalit pravi bixenon + halogene da on odleti sa ceste. Doslo mi je da se okrenem i gurnem ga sa ceste.
Ako je zaslijepio mene da apsolutno nis nisam vidio, kak tek onda moze zaslijepit nekog od 60+ godina?
Njemu je problem jer je stavio plavo svjetlo i još mu je jedan kinez pregorio i sigurno apsolutno niš ne vidi po snijegu i po mrklom mraku pa je uperio to svoje sranje u nebo. 100000% sam siguran da bi sa obicnom halogenom vidio kud vozi.
Meni je ipak veći gušt stisnut gas u jakom autu i preskočit ovog kojeg pretičem. Ne sad da ko u Meganeu moram brinut dal će ovaj malo stisnut gas ili ne a meni noga do poda cijelo vrijeme. Da imam RS-a većinu vremena bi ga vozio jednakom brzinom kao ovog slabog (10-30km/h max vise od ogranicenja), guštao bi u preticanjima, malo slaloma, uživao u tome kak je ravan po zavojima. Ne bi bas jurio ko sumanut.
|
Misliš na "mothership" rasvjetu, ono kad vidiš svjetlo pet minuta prije nego što dođe na nebu ili kad sove padaju sa stabala. E, takve bi kažnjavao brutalno. Makar, moram priznati da me seljo tjuning čini sretnim ponekad, razvesele me često. To mi srce s glavom kolidira
Upravo sam to i napisao par postova prije. I sa RS-ovm vozim isto kao i A3 od staraca samo što mogu bez brige prestići nekoga baš kad želim i mogu ga stisnuti na autocesti preko 200 km/h ako su uvjeti ok. Dobro, i stara cesta za Rijeku, makar sam jednom tamo imao glavu u torbi pa više ne idem
Mene muči jedna druga stvar. Gledam si za idući auto uzeti neku limuzinu diesel ali da ima barem 220+ KS. E sad, ok je 3.0 TDI no samo ih ima u luksuznim markama ( audi, bmw...) što mi je malo bzvz. Glupo je što je top diesel ponuda nekih ne luksuznih auta max 190KS diesel.