Citiraj:
Autor burmuz
Ovo za godine mi je bezveze. No jako me živcira balavurdija koja ugrožava sebe i druge u prometu. Ruku na srce, većina ih luduje u kojekakvim krntijama, starim "seljo tjuning" golfovima, BMW-ima starim po 12-20 godina itd.
Mislim da je malo iskrivljena slika u medijima, naime mišljenja sam da statistički gledano više prometnih nezgoda bude sa starijim autima. No kako bilo, jedna stvar mi nije jasna.
|
Gle, nije bitna marka auta i svatko je sekta na svoju marku. Stari auti imaju dušu, malo osvrni pogled na nove aute sa brdo elektronike i bit će jasno.
Nije bitan starost auta nego ODRŽAVANJE i pamet u glavu prema prometu.
Ako hočeš ganjati i imaš stazu Grobnik.
Citiraj:
Autor burmuz
Eto starci mi imaju A3 105 KS i ne vidim baš neke ogromne razlike da ja sa svojim Megane-om od 250 ks mogu ludo divljati a u A3 ne možeš. Baš sam išao gledati i ovaj ode do 150 začas, tak da je to mit. Mislim da je prvo u pitanju kućni odgoj pa onda znanje pa onda tek auto.
Ja to gledam ovako, ako sam rmbao za taj auto 10 godina maltene, i prije ja stavim glavu nego da njemu nešto bude, pa zašto ne bi pazio na isti vozeći normalno i pazeći na promet.
|
Razlika u 145KS je vrlo velika razlika. Ako to nije pravi Megane Sport ili RS koju ima poboljšane kočnice većeg promjera, bolje ležanje.
Da je netko mlad i sjedne odmah na više od 110ks automatski može biti "ubojica".
Uvijek u prometu moraš biti spreman na tuđu pogrešku da ih ispraviš.