Citiraj:
Autor Garro
Dobro, što ti radiš tom jadnom autu?
Što se tiče zamašnjaka, imam dvomaseni i još ga nisam mijenjao (350k km, druga lamela koja je sada već pri kraju) i nadam se da ga neću mijenjati kada budem stavljao treću lamelu.
A ovo za granice Torsena, prije ćeš naići na granice gume nego njegove granice. A za iskobeljavanje iz snijega/blata po mom iskustvu je "njihanje" učinkovitije (iako iskreno, nisam nikada zabio gas u pod i naglo otpustio kvačilo  ). Šteta što današnji 4Motion je Haldex, a ne dobar stari mehanički Torsen, kada te jednom izvuče iz glupe situacije više ne gledaš aute koji nisu 4x4...
Anyhow, kojeg proizvođača lamele/zamašnjaka preporučuješ i gdje kupiti?
|
Nista, posebno, samo se zabavljao po snjegu i blatu
Obavezno reci majstoru da ti pregleda zamasnjak kad bude skidao lamelu/korpu, posto ako ti on ode, pokidat ce ti mjenjac. bolji proizvodjaci su ti luk, sachs i eventualno valeo, druge ne bih ni gledao osim ako mislis utrpati auto nekome.
Citiraj:
Autor IcyTexx
U prodaji ce jednog dana pisat: "iznimno ocuvan, originalni dijelovi, bez kvarova, nije gazen, vozila zena".

|
To ugl ne bi bila laž, ja ga vozim 4-5 dana mjesečno ako nisam na terenu ili ako je dovoljno toplo za motor ni ne diram ga. i uz ovakvu voznju, mislim da ce biti bolja kupnja od velike vecine drugih ponudenih na njuski posto se svaki kvar uredno servisira, npr sada sam mogao staviti jednomaseni zamasnjak i sve bi bilo ok ali bi se buducem kupcu mogao zato raspasti mjenjac, ili staviti turski zmasanjak za nikake pare i opet fail