Citiraj:
Autor Old Iggy
Nema druge varijante, osim brdo policije na cesti i višedesetljetne edukacije.
|
Pa istina, policija treba educirat i bit više prisutna na cesti, baš u preodgojne svrhe. Ali ta priča s preodgojem treba krenuti i od autoškole.
Citiraj:
Autor Vuco
Note-a sam i ja gledao kod kupnje prvog auta i generalno ljudi se slažu da je to odličan auto sa malo kvarova. Puno prostora u autu. Naravno, ja sam probao valjda jedino u gradu koji je bio udaren (iako gazda poriče) i kojemu je volan stajao ukoso i vukao u stranu (gazda poriče  ).
|
Stvarno fin autek, prostora kao u priči. Svidio mi se i on i Honda Jazz, čak mi je Jazz ljepši, vozljiviji i ugodniji. Na kraju sam ipak većeg i jačeg dizela odabrao jer radim godišnje cca 24.000 km godišnje. Ovi mi se za takve veće godišnje kilometraže čine malčice premali i preslabi (ne samo po pitanju motora).
Čudan neki taj gazda, voli negirati stvarnost očito, nagledao se i ja takvih kad sam auto kupovao
Citiraj:
Ovaj motor mi se čini kao isto Renaultov, 1.6 16V sa 81kw (bilo ih je od 79 do 82kW ovisno o godištima). Računaj do 10L po gradu u ful gužvi, oko 6L na otvorenoj cesti.
|
Nisam siguran da je Renaultov, znam da dizelaši Note jesu. Sjećam se da sam tražio reno motore po popisu i nisam našao da je taj njihov 1.6 16v u noteu, ali moguće da je to taj, slične su specifikacije.