Citiraj:
Autor Garro
Čekaj, zar nije zamjena ulja 15k-20k km ili jednom godišnje? A ako se tri godine nije javio u servis očito ne radi neku kilometražu niti servisira redovito...
Mislim, ne govorim tebi ništa, samo ni meni nije baš jasno po kojem osnovu je dobio novi motor... 
|
Rekao bih preko veze, samo to neće priznati
Citiraj:
Autor D1viry
Po meni je problem što je glavni cilj uzeti novac, a ne pružiti dodatnu sigurnost građanima.
Ako se netko sa 200 na sat (kroz crveno) zakuca u autobus pun djece, biti će im svejedno jel snimljen ili ne. Budale su bile i ostat će budale, bez obzira na kamere.
|
To i je osnovni problem, ali zar je netko očekivao da će brinut o nečem drugom nego o proračunu?
Kaj ni je ono bilo da je Grad Zagreb postavio brdo kamera na prometnice, kaj to ne funkcinira u pogledu prolazaka kroz crveno i divljanja po gradu od strane zlatne rvcke mladeži? ili sam ja nekaj krivo pokopčao?
Citiraj:
Autor Matth€w
|
Ja sam jedno vrijeme razmišljao o Noteu ili Hondi Jazz. Notea vozi kolegica od žene i još jedan poznanik, zadovoljni jedni i drugi kolko čujem. Meni osobno se Honda Jazz više svidjela nakon probe, ali je na kraju otpala jer nema diesel motora u ponudi. I jedan i drugi imaju brdo prostora unutra, Honda Jazz ima genijalnih rješenja s preklapanjem sjedala, a osobno mi je Jazz i nešto ljepši
Note ima dizel motore od Reanulta, za benzinske nisam siguran.
Koja je namjena auta? Kilometraža?