Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2015., 13:39   #13492
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Čekaj, zar nije zamjena ulja 15k-20k km ili jednom godišnje? A ako se tri godine nije javio u servis očito ne radi neku kilometražu niti servisira redovito...

Mislim, ne govorim tebi ništa, samo ni meni nije baš jasno po kojem osnovu je dobio novi motor...
Rekao bih preko veze, samo to neće priznati

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Po meni je problem što je glavni cilj uzeti novac, a ne pružiti dodatnu sigurnost građanima.
Ako se netko sa 200 na sat (kroz crveno) zakuca u autobus pun djece, biti će im svejedno jel snimljen ili ne. Budale su bile i ostat će budale, bez obzira na kamere.
To i je osnovni problem, ali zar je netko očekivao da će brinut o nečem drugom nego o proračunu?

Kaj ni je ono bilo da je Grad Zagreb postavio brdo kamera na prometnice, kaj to ne funkcinira u pogledu prolazaka kroz crveno i divljanja po gradu od strane zlatne rvcke mladeži? ili sam ja nekaj krivo pokopčao?

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Ja sam isto u potrazi za nečim (cca 40k) - što kažete na ovo?

http://www.autoplanet.hr/listings/de...-16-16v-2952/?
Ja sam jedno vrijeme razmišljao o Noteu ili Hondi Jazz. Notea vozi kolegica od žene i još jedan poznanik, zadovoljni jedni i drugi kolko čujem. Meni osobno se Honda Jazz više svidjela nakon probe, ali je na kraju otpala jer nema diesel motora u ponudi. I jedan i drugi imaju brdo prostora unutra, Honda Jazz ima genijalnih rješenja s preklapanjem sjedala, a osobno mi je Jazz i nešto ljepši

Note ima dizel motore od Reanulta, za benzinske nisam siguran.
Koja je namjena auta? Kilometraža?