Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.02.2015., 14:35   #13438
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
U ime svega šta je sveto NEMOJ! uzimat 1.2 8v s 43kw i klimom ako misliš iole ozbiljno vozit. Razočarat češ se kad kroz neko vrijeme bude trošio maltene ko boxer 2.0.
16v uzmi i bok, ne postoji ni jedan razlog da ideš na slabiji a ugodnije je za voziti.
Budući da veliš da su ti 3v oke pogledaj i malog twinga, praktičniji a ide ko blesav.

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-14069690
Za nešto više novaca ima i ovo, no kad staviš sve na papir budeš vidio da kupovina skupljeg i održavanog auta ima daleko više smisla od jeftinog u kojeg ćeš u startu skucat 5000kn dijelova+ruke jerbo ljudi ništa ne održavaju.
Upravo zbog ovakvih biserluka kao tvoja zadnja rečenica sam linkao BAŠ uredno održavanog clia sa malo kilometara i to sa rkh, ne s jakuševca. Ne znam samo u što bi ulupao 5tkn dijelova u clio2 8v -.- Pa to jedino da ide ćorav kupit auto i kupi neku kramu sa 650.000km....
Da staviš 3 clia 1.2i 8v u jednu šasiju ne mogu trošit ko box motor Očito nisi probao to zlo....

Za prijedlog za twingaća 2ku se slažem u potpunosti, čak i bolji pick od clia 2 (ako se nađe za 25tkn uredan, naravno), i sa fixanim 16ventilcem izliječenim od početnih bolesti koje je imao 2003-2005 u cliu 2. Ako se može čovjek ispružit još 4tkn, naravno...
Plus naravno što i taj u tom oglasu što si ti linkao navodi nebuloze... 10tkn za remenje i vodenu, diskove i pakne, pobogu, pa ne vozi gtr-a, zg adresa oglašivača, a du registarske, ima ćelave gume, rega istječe za 3mj, što će brzo doći, dakle opet ima i u auto 4000kn skuplji od zadane gornje cijene, što ulagati.... Budimo realni, iznimno teško je kupiti rabljeni auto koji ne traži apsolutno nikakva ulaganja, tako da i ako se čovjek rastegne do neke cijene više nego je zacrtana, treba biti realan pa očekivati i tu extra trošak, da je ne znam kako uredan automobil.