View Single Post
Staro 31.01.2015., 21:24   #629
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Lijepa konfa! Sve ovisi o tome što namjeravaš s njom napraviti... Ako želiš nešto za torrente, čitanje novosti i/ili provjeravanje pošte, onda savjetujem da ga nakrcaš RAM memorijom (koliko ide) i podigneš WinXP (Home ili Pro)

Ako ti je pak prioritet igranje retro igrica, onda svakako instaliraj Win98 SE, i koristi ga takvog kakav je. OC ti se ne isplati u svakom slučaju jer (s obzirom na starost i vrijednost samog hardvera) bi bilo jednostavnije nabaviti nešto brže i bolje.

Više o G450:
http://www.matrox.com/graphics/en/pr...g_series/g450/

PS, Maxtor G450 ne postoji, to je greška. Maxtor je proizvođač tvrdih diskova i nisu nikad proizvodili grafičke, barem koliko je meni poznato. Ovo je definitivno Matrox, kompanija sličnog imena koja i danas proizvodi grafičke, ali uglavnom za profi upotrebu. G450 ima odličnu podršku za prikazivanje na 2 ekrana istovremeno, kao i DVD enkoder, koji omogućuje gledanje DVD filmova na starijim (i slabijim) konfama
hvala na odgovoru
je,matrox je, ispravit cu
mbo podrzava max 512 rama,tako da cu ostavit ova 3x128 sta imam

oc san mislio samo probat,ne radi performansi,vise radi zabave xD (imam doma 3 "normalna" kompa)
ali p3 866 ima lockan multiplajer,pa se moze samo dizat fsb,a to znaci dizanje i nb i agpa pa je poprilicno limitirano...u najboljem slucaju daa se uhvatit 1-1.1 Ghz

vjer ce ic 98se ,cisto malo za igranje starijih naslova

jos moran nabavit ata hdd i neko napajanje,ali nije prisa...
webstartm je offline   Reply With Quote