View Single Post
Staro 31.01.2015., 00:49   #6
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor blankyboy Pregled postova
shiny ... nema sta... ali nije li poanta 5.1 .. 7.1 zvucnika... opcenito surrounda da te zvucnici kroz sobu okruze i da uistinu treba prostora da zvuk putuje te da se osjeti ta "prostornost"?... nisam u pocetku vjerovao u tu filozofiju, pa sam prije par godina kupio Roccat slusalice ( nakon par mjeseci prodao ovdje preko foruma) mislim da su bile 5.1. . opcenito sve te slusalice... a da nisu stereo(lijevo desno u igrama) su mazanje ociju, 5.1 zvuk je kao da imate na svako uho naljepljena dva i pol zvucnika.... kad vam puste demo koji ste dobili uz same zvucnike.. cak i zvuci super,ali u samoj igri, nema veze s vezom. na kraju sam kupio za 600tinjak kuna steelseries hd 250.. ili tak nesto... i bile su perfektne.. em u igrama, em sto se tice glazbe.
TLR ... slusalice izgledaju nice&shiny.. ali drzite se stereo spravica za tu cijenu. ovo je glupost.
covjek ima dva uha. zvuk koji putuje prema mozgu je uvijek stereo. medjutim mozak u kombinaciji sa uhom u stanju je prepoznati da li zvuk dolazi od naprijed desno ili od natrag desno. Slusalice lako simuliraju prostornost zvuka.
Ono u cemu se slazem s tobom je da je besmisleno davati veliki novac za bilo sto osim stereo slusalica. Ali ne zato sto je 5.1 ili 7.1 glupost nego zato sto je to zvuk koji koriste igre i filmovi. Dobar zvuk trazim u glazbi. U igrama i filmovima se zadovoljavam osrednjim.
A sto se tice slusalica koje su tebi "perfektne" vjerujem da se ne radi o Steelseries.
skitnica je offline   Reply With Quote