View Single Post
Staro 29.01.2015., 18:34   #622
Trekkie4
Guest

Kako se s vanjske strane i nije previše toga promijenilo, evo nekoliko slika od prije... Mašina i dalje jednako izgleda, jedino što ima puno više stvari unutra

Također, nekoliko arhivskih fotki procesa izrade SLI kabela za Voodoo2. Da, sam ih "proizvodim"

I naravno one najnovije... Pa stoga krenimo redom:

Najprije nekoliko fotki samih Voodooica, slike su od prije dok sam još imao GeForce4 MX440, 4200Ti je došla kasnije (možete je vidjeti na zadnjoj fotki, sa VGA pass-through kabelom)

Sljedeće slike su iz Win98, razni naslovi iz moje kolekcije. 1024x768 (sa Z-bufferom) je jedino dostupan u SLI, naime max rezolucija za jednu V2 je 800x600. Od ovih igrica na slikama, jedino Harry Potter koristi 4200Ti (Unreal engine) i radi u 32-bit modu.

Gledajte i slinite!

Zatim idemo u XP... Tu 4200Ti vodi glavnu riječ, i ima podršku za DirectX9c. Iako sam instalirao drivere za V2 reda-radi (sa limitiranom podrškom), ne namjeravam ih koristiti pod XP. Naime navedeni driver ima podršku ISKLJUČIVO za Glide, dok je Direct3D nemoguće dobiti. A čak i Glide ima svojih problema, i mislim da SLI nije podržan (barem ga ne prepoznaje...)

Eto, toliko za sad... Recite ako želite još, ili ako želite više detalje neke određene igrice ili programa

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 29.01.2015. u 21:26.
  Reply With Quote