View Single Post
Staro 27.01.2015., 19:16   #7
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Pa dobro, nisam htio baš crno-na-bijelo sve reći. Uglavnom, kad sam rekao da nemam ništa protiv da drugima dijelim net, mislio sam na svoju kuću, jer su mi svi domaći u kući. Najbitnije mi je da ja imam net, susedov, naravno
No, postoji i gradski net koji je FREE, ali zbog debljine zidova i kuća mislio sam prvotno probati pogoditi antenu prema centru pa se zakačiti na taj net, a zatim taj net dijeliti po kući. Ako neće ići, postoje susjedi.

Znači, cilj je uhvatiti tuđi signal, po mogućnosti FREE (pošto isti postoji) i dijeliti ga unutar kuće.

E sad, i ja sam mislio na neku PoE varijantu, samo nisam ziher kako se to točno spaja, odnosno što mi je sve točno potrebno.
Pa, jel bi Vam bilo teško dati mi linkove za sve potrebne komponente i dijelove, jer kad to kupim i odem na more i ako tamo vidim da mi neš fali, onda sam u banani.
Pa ako nije problem, puno bi mi značio popis komponenti s linkovima.

Hvala unaprijed.

EDIT: Što manje kablova molim. Znači neki kabel iz antene u AP, i AP u struju. Cilj mi je da taj AP stoji kod mene u stanu. Unaprijed znam da mi je potrebna PoE varijanta, samo ne znam što točno i kako. Antena kužim da treba 2.4 GHz pošto svi koriste 2.4GHz uređaje.