Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 26.01.2015., 09:36   #31743
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
O daaaa, mrak je
Ja sma ga godinama kupovao u metrou, velika staklenka od cca 900 grama. Jako dobar, jedino mrvicu možda preslan. Sad već neko vrijeme ga radim doma prema receptu iz onog gore linka i izvrstan je.
nemoj zaboraviti na - http://www.panasia.hr/

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Thanx, u da probam
Već sam zapravo probao slične vrijante, i više sam za vrhnje senf kombinacije, ali i voo je fino

Inače Veronika ima fenomenalnih stvari, počevši od maslaca, vrhnja i friškog sira
mi smo sve počeli njihovo kupovat... odem fino na plac i daj vrhnje, jogurt, vrhnje za kuhanje, mlijeko... šta god.

neki dan nagnem mlijeko i ostalo predugo otvoreno pa se ukiselilo... nagnuo još jednom da se sjetim kako je to iz djetinjstva bilo kada je kiselo mlijeko bilo upravo to - ukiseljeno mlijeko.

NEGO - vikend report!!!

Pohrani.com

- kubanska riža... gore parmezan, sa strane turopoljska kristalka i mladi hrastov list... AMA!!! AMA!!!

Pohrani.com

- svježi đumbir, limun, menta, tropska suha mješavina i tako zaliveno vrućom vodom pa na hladženje vani

Pohrani.com

- rane pripreme pizzeta sa domaćim paradajz sosom i biljkama, špekom, lukom, mozzarelom, ribanim tilzitom i maslinama (4 protvana) + 2 kante bureka

Pohrani.com

- malo za predjelo baranjskog kulena, panone, pršuta, čedara i ementalera uz prilog 2 vrste bosanskih čvaraka... malo likera od terana i lješnjaka te bosanske šljive da se bolje sljube okusi lidl oni fenomenalni krastavci slatkasti, masline i slatki fefači

Pohrani.com

- za kraj nedjeljna devastacija u 2 komada purećeg zabatka (skoro kila ipo) na preko 2h laganog pečenja sa podlijevanjem i onda od tog božjeg nektara što je meso pustilo napravljeni mlinci... salata kao i gore uz domaće bučino sa onim nevjerovatnim jabučnim barrique octom... majko isusova dva tanjura pojeo, skupa sa flare pa disat nismo mogli koliko je fino bilo
syss je offline   Reply With Quote