Citiraj:
Autor Roberto
O daaaa, mrak je 
Ja sma ga godinama kupovao u metrou, velika staklenka od cca 900 grama. Jako dobar, jedino mrvicu možda preslan. Sad već neko vrijeme ga radim doma prema receptu iz onog gore linka i izvrstan je.
|
nemoj zaboraviti na -
http://www.panasia.hr/
Citiraj:
Autor Roberto
Thanx, u da probam 
Već sam zapravo probao slične vrijante, i više sam za vrhnje senf kombinacije, ali i voo je fino
Inače Veronika ima fenomenalnih stvari, počevši od maslaca, vrhnja i friškog sira 
|
mi smo sve počeli njihovo kupovat... odem fino na plac i daj vrhnje, jogurt, vrhnje za kuhanje, mlijeko... šta god.
neki dan nagnem mlijeko i ostalo predugo otvoreno pa se ukiselilo... nagnuo još jednom da se sjetim kako je to iz djetinjstva bilo kada je kiselo mlijeko bilo upravo to - ukiseljeno mlijeko.
NEGO - vikend report!!!
- kubanska riža... gore parmezan, sa strane turopoljska kristalka i mladi hrastov list... AMA!!! AMA!!!
- svježi đumbir, limun, menta, tropska suha mješavina i tako zaliveno vrućom vodom pa na hladženje vani
- rane pripreme pizzeta sa domaćim paradajz sosom i biljkama, špekom, lukom, mozzarelom, ribanim tilzitom i maslinama (4 protvana) + 2 kante bureka
- malo za predjelo baranjskog kulena, panone, pršuta, čedara i ementalera uz prilog 2 vrste bosanskih čvaraka... malo likera od terana i lješnjaka te bosanske šljive da se bolje sljube okusi

lidl oni fenomenalni krastavci slatkasti, masline i slatki fefači
- za kraj nedjeljna devastacija u 2 komada purećeg zabatka (skoro kila ipo) na preko 2h laganog pečenja sa podlijevanjem i onda od tog božjeg nektara što je meso pustilo napravljeni mlinci... salata kao i gore uz domaće bučino sa onim nevjerovatnim jabučnim
barrique octom... majko isusova dva tanjura pojeo, skupa sa flare pa disat nismo mogli koliko je fino bilo