Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 23.01.2015., 21:05   #31722
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Koji tekst oko jedne pizze...
nikad dosta opisivanja žderačine!

idem čitat!

I PAZI SE UBUDUČE!!!

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Nema to baš toliko veze sa veličinom pakiranja nego za koju zemlju se proizvodi

npr. razlika između Milke / Nutele namjenje za Hrvatsko tržište i Austrijsko / Njemačko tržište je nebo i zemlja

A primjera ima dosta. Od hrane do praška za odjeću.
Tužno, ali istinito.
oke jedno je prašak i to gdje je očita razlika, ali klopa i pogotovo slastice se rade prema "navikama" regije... manje slatko, više slatko, manje lješnjaka, više soje etc.

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ovdje sigurno ima žderača nachosa. Koji umak preporučate?
Ima par vrsta a ne znam koji piknut. Tražim neki srednje jačine, da mi ne gore usta. Kao u Cinestaru, može i mrvicu jači.
Vidim da ima u konzumu neka Salsa medium. Valja ta?
napravi ga solo za ime svega što je sveto na zemlji i ovom threadu... na dinstani luk baci passatu, začine, šećer, ljutinu.... sve reduciraj i bogtebeseli.

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
No da, zato je moj Heinz u oba slučaja proizveden u DE. Jedan je odličan, drugi prosjek. Nutella made in DE sa gratis znatno neukusnija od non-gratis pakiranja.

I to mi je sad bila potvrda onoga što su mi rekli poznanici koji oduvijek ovdje žive. Razlika postoji i o mjestu gdje kupiš naizgled isti proizvod: primjerice jedan jeftini Lidl ili REWE ovdje. Razliku možeš namirisati, kamoli ne okusiti. Boja kečapa prilično drugačija, itd.

A i ja sam takav tip da onda volim te tvrdnje potvrditi. I potvrđujem ih što se Heinza i Nutelle tiče.
neka je nama i heinza i nutelle za ceo život, pa makar bila proizvedena na falklandskim otočjima
syss je offline   Reply With Quote