Citiraj:
Autor Beetlejuice
Moja greška, na brzinu sam pročitao pa sam zaključio da si prihvatio dijelomični refund. Definitivno nije došlo do nesporazuma, sve je jasno napisano kao dan. Sada me više ne čudi nego sam zapanjen odlukom eBaya.
Ako si na isti način opisao problem i naveo da nije "osobna garancija" već ona koja se dobije u dućanu ne razumijem kako su mugli presuditi u njegovu korist, ma i da nisi ako je proizvod došao neispravan na temelju toga su trebali presuditi u tvoju korist.
Što se tiče feedbacka i dalje smatram da si ga trebao (stigao) ostaviti. Njemu bi to puno utjecalo na trgovinu, pogotovo ako lifra sa skupljim stvarima i ima dosta prometa.
Ovo je zaista nečuveno. Možda si trebao prilikom otvaranja casea kad je stigao item (neispravan/rastavljen/fali dijelova) samo anvesti da izem nije kao što je opisan u oglasu a ovo s jamstvom navesti kao sekundarni problem bez puno kompliciranja, da im "olakšaš i pojednostaviš" odluku. u svakom slučaju i ja bih poludio da sam na tvom mjestu.
jedino što mi sada pada na um jest ako je predmet kupljen u EU pogledati njihove zakone i što oni kažu na sve to.
|
NJU DEVELOPMENTS!
Uzeo sam tjedan dana odmora da malo ohladim glavu od svega.
Uglavnom , obzirom da mi je kejsu ostavljena mogučnost da se žalim na eBay odluku, izgledalo mi je najpametnije ici u tom smijeru iako ne znam što drugo osim ponavljati jedno te isto kao papiga.
Citiraj:
APIL:
Rekao eBayu da tražim ponovno razmatranje cijelog slučaja jer je njihova odluka kontradiktorna njihovim pravilima.
Naveo opis itema: Stanje novo / mint / boksed / ostalo jos 6 mjeseci jamstva / šalje 2 dana nakon uplate.
Uz to sam naznacio kako je na listingu stajalo da je kupovina pokrivena "eBay moni back garancijom"
Nakon toga sam sažeo sve po činjenicama:
*Platio item tada, seler odmah oznacio isti kao poslan , eBay naveo procjenjene rokove / datume za dostavu. Seler par puta lagao o datumima shipinga i poslao kasnije nego što je obecao. Tj. poslao VAN okvira procjenjenog vremena na eBaju.
* Obzirom na vrijednost htio sam kurirsku dostavu s osiguranjem a na invojsu stoji potvrda da sam to i platio / te koliko sam to platio. Paket je dostavljan obicnom poštom bez osiguranja a na paketu je stajala nanjepnica koliko je placena ta ista dostava.
*U kutiji nedostaju djelovi , upustva , item izgleda rastavljano i nema nikakvog dokaza kupovine ili jamstvene karte te kako je seler dobio par fotografija za potvdu.
*Seler je na osnovu svega ponudio djelomični refund za razliku u šipingu te za par stvari koje nedostaju ali je ODBIO dati jamstveni list te rekao da se javim njemu ako što zapne.
Nakon toga sam istaknuo opis itema u listingu te naveo da nigdje nije bilo navedeno da item dolazi s nekakvim oblikom osobnog jamstva. Pošto je seler sam ponudio refund , samim tim činom je napravio potvrdu da je poslao item koji ne odgovara opisu.
A smi opis "ostalo još 6 mjeseci jamstva" sugerira da je seler dobio jamstvo od proizvođača ili trgovine prilikom kupovine samog itema. I bazirano na datumu te kupovine , ostalo je još 6 mjeseci jamstva.
Seler je to potvdio samim time što mi je ODBIO dati jamstveni list i što je na kraju obečao dati kopiju potvrde racuna. Dakle , na osnovu toga nebi trebalo biti ikakve dvojbe o postojanosti jastva. Jamstva koje je prodano , plačeno no ne i dostavljeno.
Po eBaj pravilniku sve spomenuto upada pod "not as deskrajbd" te bi eBaj trebao preuzeti odgovornost i zaštititi mene kao kupca!
|
Nakon toga dobio obavjest da sam ih kontaktirao zbog zatvorenog kejsa te će pogledati slučaj i javiti se nakon 24 ili 48 sati.
Nakon par dana sam dobio drugu obavjest da je slučaj kompliciran i da im treba još vremena.
Uglavnom ,danas napokon dobio eBay odluku na moj apil.
eBaj se ispricao jer su napravili pogrešku zatvarenjem kejsa i krivom odlukom.
Odlučili su vratiti puni placeni iznos (item+šiping) ,te napokon zatvoriti slučaj.
Moje pitanje je što sada?