View Single Post
Staro 21.01.2015., 09:57   #622
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
hijaooooooo brate po muci

dakle onaj online generator unattend fajla je goli qrac... prvo ne mijenja neke varijable (naravno to sam skužio na teži način trial & error metode), pa sam ga onda išao ručno heklat... dakle frajer razjebe sve što se može razjebat, od regional settings do hardvera, ali ono baš ubije hardver tipa kameru i 3g modul da kao nisu spojeni na divajs (pričamo o tabletu).

ofišl ms adk (ako si se toga dotakao) i .wim sranja da ne spominjem pošto ne znam tko to zna propisno korisiti jer je trenutno to stvar koja zauzima ~6gb na disku... vendori mi pričaju kako nitko ozbiljniji nije implementirao 8.1 u enterprise okruženju pa zato i nema "gotovih" answer fajlova te me upućuju na ms adk kojeg ne znam s kojom dekripcijom da ga dekriptiram koliko je opširan.

mislim kad sam radio golden image za w7 strojeve isto je bila borba, ali sam ga ispeglao ko metak i na kraju krajeva se deployao (tada) na ~800 strojeva i dalje se naravno deploya, ali u ni jednoj instanci nije dirao u hardware, dok ovaj 8.1 drek rastura sve.
syss je offline   Reply With Quote