Citiraj:
Autor buljo
Da je zvijezdin tak los rekao bi nesto, ovak samo seres kvake. 
|
pa nije zvijezdin toliko loš koliko je KATASTROFALAN
daj čovječe, ako ima ijedne osobe na ovom svetom threadu koja čisto posjeduje okusne pupoljke reći će ti da jedeš jedan od najgorih kečapa kojeg možeš kupit.
Citiraj:
Autor Pupo
Koliko tanjuri dignu sveukupni dojam.
Mogo bi za stilista kolko si kreativan 
|
majke mi ako nije finije jest iz ovak dobrih tanjura
Citiraj:
Autor Amdejac
|
hijaooooooo kako širiš lažne informacije, ja sam ih personalno donio neki dan sunce ti tvoje
nego ajmo ozbiljno sada, ja nisam ništa radio osim žderao pa možda i fulam nešto, ali priča ide ovak nekak:
dobar drugar čiča iz mesnice sa domaćim mesom, a ne bugarima razno raznim mi je dao skoro 1.5kg komad vratine, fino prošarane i zveknuo ju je na par mesa po kosti.
taj komad nasolit izvana, špikovat sa lukom, bacit na pleh kost strana gore, zaliti uljem meso i pleh i staviti malo vode u pleh... uskoro će počet mirisat jako fino u stanu
nakon nekog vremena baciti kocku za juhu u pleh i još vode pa peć i dalje, pa onda šiknut krumpire koji su napacani u malo ulja, majčine dušice, pimeta, soli skupa sa kojom mrkvom pa pridružiti mesu... sada već opasno dobro miriši
staviti na pola prerezane prokulice i tako dok se ne ispeče sve skupa i laganu koricu dobije, okrenut meso i 15ak minuta sve zapeć... pojeo sam dva ovakva tanjura toga jer je ovo jedno od najboljih pečenka - krumpir koje sam jeo.
navečer sam smazao ostatak svega