View Single Post
Staro 16.01.2015., 07:20   #39029
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
raporat

elem,

jučera smo se dernek420 sa dropa (Marko) i ja furnuli i to NN. Lega vozi endura, mnogo lep.
Kako mi je prvi put snjime, izbio me je pravo na usponu...ja se sve čuvam, pa veli kako nije od prvih snjegova vozio, ali grabi bolan i to na coil shocku, napred minion dhf...a meni grašci samo padaju po headtubu i sve mi žao laka kako će ga slani znoj pojest

Vozi se Leustek do prvog križanja iznad Adolfovca, dalje ako se ide onda malko pedala, malko na noge ali mi već 2. dan idemo cestom od tuda...gore duva i temp ne rastu ko u nizini pa se sporo topi...s tim da bi danas mog'o otić veći dio u vodu...

Gađali smo bus u 13,50h:
1. đir: 57ica- jučer mnogo blatnija nego prekjučer, a prekjučer je bio mudFest...kiša padala noć prije. Nismo išli do vrha jer ima snega na činovničkoj...ali trebalo bi probat (čekamo subotnju ekipu sa raportom). Posle prvog križanja sa cestom dole je ono pravo za probat kako je englezićima kad voze svoje...autoput kojim su izvlačili drva...dropovi još neprohodni pa ih se lako obilazi. Posle je pjesma...najbolji je dio strmina i dalje, skija se naveliko. Kanali su bili mnogo vlažni zbog kiše, ima dosta i lišća po linijama pa bi bilo dobro da ne'ko sa grabljama malko prođe

Završili smo vožnju sa blatom u ušima, skinem ja nadodelo i velim Markanu (dernek) da ću ja ići pregovarat jer su se njemu samo oči videle...skinem ja kišne i prostrem na sušenje ispod sata...kad eto Zvonkeca (kona operator)...veli čeka još 2 jarana (tucmana i kikija-Gloriyi), kad eto i Frana (bighit crveni)...tako nas se 6 skupilo. Velim ja Zvonkecu da idemo 2 najčišća pregovarat, on ulicko bajs k'o za prodaju, a ja naše u žbunje položio, bili su u campuflage boji, zapravo jednobojni (dali je crna boja?). Do busdžije, kad ono brko koji nam je prošli petak mahnuo na odlasku (kad smo Herci i ja pokušali, ali nije imao nosač i sve puno skijaša beše)...oooooo rek'o danas nema skijaša čikooooo , i stvarno veli on: "puno vas je". Ma nije to ništa, evo nas 2jica ovdje i tamo još 2...i još će doći 2 jica (pregovarali smo Zvonkec i ja, iza busa stajao Marko, kod srednjih vrata Fran, a čekali smo tucmana i kikija) tako da kad se lepo rasporedi raja, sve ide lakše i zapravo je onda više manje, a 3 x po manje tek posle bude više. 2 zehnerke po glavi i vozi miško do Snježne (nas 2jica na 18-20), a oni gađali 57icu, Zvonkec navijo za kombinaciju...sve smo im objasnili pa nek biraju, veliki su momci.

2. đir smo uboli 18-20 i to je pOOn pogodak. U punoj dužini samo FSA i nema labavo. Ima jedna mina (i više manjih): kad se prođe Zlayin zavoj, pa onda lagano onaj kao drop u kanale (lišća k'o u priči, a ispod blato i nema labavo) di su vododerine (pune lišća a ispod blato) pa onda gaaas i dolazi jedan od lepših uskoka kad se dropa preko onog kamenčića u onu brzu singlicu nizbordo (zna Crocus) - e tu sam uskočio sa tog kamenčića a dole cca 8m niže zapuh snijega do koljena i kočio sam na mrtvo ali me samo nosio i zabio se prednjim u to i OTB...više teatralno nego ozbiljno, čak je i fora past jer je mekano . Na takvom je mestu da se zadržalo, a sve okolo se otopilo, čuuudo. Pad'o sam u nastavcima sve sa verom da ću izvuć...bam, tam, bam, pljas .

Odlično beše, Marko je isto par puta meni priuštio dobar kadar, i to na onoj strmini mu zapeo volan za granu kako je skijo i isto: bam, tam, vam, tam, pljas , tako da sam mu mor'o vratit...ipak smo raja

živi bili pa se vozali, FSA i nema labavo
Irvin je offline   Reply With Quote