View Single Post
Staro 13.01.2015., 18:36   #18
DariX
Premium
Moj komp

DariX's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
i za kraj, bios graficke nemoj flashati, jer vidim da se ne kuzis. ali to se i inace rijetko radi, mislio sam na bios maticne. odi na asrock stranice, nadi svoj model, skini flash za vin sistem i pokreni. to je barem jednostavno unazad ~6 godina, sve ide iz samih vindovsa, nema petljanja sa disketama ili stickovima pod dos-om......
http://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-...wnload&os=BIOS

Koji tocno trebam skinut?
Na ovom najnovijem pise description "Improve system power consumption.", da li to znaci da on ima i sve ovo od prijasnjih verzija pa skidam uvijek najnoviji? Danas je izasao taj novi BIOS, ne znam koliko je to provjereno da radi kako treba?
Procitao sam "How to update bios" tu na tom linku, pa mi je valjda jasno kako preko usb-a (flasha) to instalirat.

Igrao sam sat-dva CoD4 i igra mi se freezala par puta. Pucanje tekstura, artefakte i slicno nisam imao. Temperature su bile dobre, proc nije prelazio 48, a grafa je radila na ~52 stupnja tijekom pucanja i tijekom igranja.
Budem sad probao i BF3 i CS:GO kad apdejtam BIOS. Tek cu sutra dobit od frenda RAM da ga testam, pa cu jos morat malo pricekat

Imam CoolerMasterovu termalnu pastu od prije dvije godine, da li to vrijedi ista ili da ju bolje ne stavljam? Pitam jer planiram skinut hladnjak i provjerit detaljno sve pinove iz svih kuteva kao sto ste predlozili

Zadnje izmijenjeno od: DariX. 13.01.2015. u 18:59.
DariX je offline   Reply With Quote