View Single Post
Staro 13.01.2015., 07:39   #15
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@DariX

sto ti kaze covjek iznad - prvo dobij da ram i cpu rade kako treba. ako ne valja pod vindovsima (sto si me pitao za error), garant ce ti onda izbaciti i u dosu. testiraj ram .

drugo, raskopaj hladnjak i detaljno pregledaj iz svih kuteva same pinove na maticnoj. niti prvi niti zadnji koji je mozda dobio tvornicki popigane pinove.

trece, van s baterijom biosa na barem pol sada. ako ima jumper, onda mozes samo njega prebaciti na clear cmos, pogledaj manual maticne ako nije jasno.

i za kraj, bios graficke nemoj flashati, jer vidim da se ne kuzis. ali to se i inace rijetko radi, mislio sam na bios maticne. odi na asrock stranice, nadi svoj model, skini flash za vin sistem i pokreni. to je barem jednostavno unazad ~6 godina, sve ide iz samih vindovsa, nema petljanja sa disketama ili stickovima pod dos-om......

pa javis.

Burko je offline   Reply With Quote