@darkydark
Nisam apsolutno nista dirao otkad sam slozio komp. Sve je tvornicki stavljeno, nisam po nikakvim biosima prckao niti sam overclockao ili slicno. Jednostavno sam ga spojio, stavio formatirao particiju i stavio windowse. Ispocetka sam skinuo sve igre i bacalo je errore. Zanimljivo je mozda to sto mi se prvi BSOD u win7 pojavio mozda sat vremena nakon svjeze prve instalacije. Mislim da sam instaliravao program neki? Uglavnom nije nista bilo pokrenuto osim jedne instalacije.
Stavio sam staru grafu (9800 GT unutra, sutra cu probat malo igrat nesto za testanje), pa cemo vidjeti da li je u njoj problem. Nvidia je ovog puta u pitanju, sve je iz safe modea izbrisano od ATI-a i svjeze su skinuti driveri, tako da imam suprotnu platformu za test i mislim da ce ovo dati konacnu odluku o tome je li grafa pokvarena.
Za RAMe sam se i sam sjetio, vec sam kontaktirao frenda i cekam odgovor da li ce mi moc jedan keks izvadit da probam sutra.
Grafu onda necu kurit u FurMarku (ipak skace na 74 stupnja nepotrebno), "provjerit" cu ispravnost sa svojom starom grafom.
RAM cu posudit od nekog ja se nadam da i njega mogu testirat.
Samo ne znam sta cu sa procesorom i maticnom?
Ne mogu to nikako testirat :/
Budem sutra iskljucio grafu i RAM iz problema, pa cemo gledat dalje
Hvala svima na savjetima
Edit:
Na tom videu je temperatura na ~70 stupnjeva sto je max sto sam ikad imao u bf3 koliko sam gledao. Imam jos jedan video gdje je pucanje tekstura jos gore, a temperatura je 61 stupanj.
Ovo je grafa tijekom BF3 bila nakon sto su se krešale i igra i display driver:
http://s27.postimg.org/opls1p8fn/BF3_2.gif
CPU nazalost nisam snimao temperature :/
Koji program da koristim za to?