@Burko
Ako je u windowsu javio da nesto ne valja, zar bi moglo bit da u DOS-u javi da je sve u redu? oO
Kako da flasham biose? Ne znam da li to uopce smijem radit? Koliko citam tu po forumu, ako nemam defaultne biose na grafickoj (znam da pricamo o maticnoj) mogu mi *rat kad odnesem na reklamaciju. Da li isto vrijedi i za maticnu?
Budem onda sutra flashao te biose i vidio hoce li biti istih problema. Vec sam zamijenio graficku (uz dosta muke jer je ploca premala -_-), pa se cini da ju ipak morat stavit natrag da provjerim sa novim biosima...
@nino
Jasno mi je koliko je losa maticna

Malo sam škrt bio i kad sam slagao konfiguraciju htio sam sto vise izvuc za svoje pare, pa sam isao ustedjeti na toj glupoj maticnoj jer sam mislio da je bitno samo da sve mogu ustekat na nju, a ne sama njezina kvaliteta.
"Zahvaljujuci" ustedi na njoj, uspio sam uzet 280x umjesto neke "slabije" grafe, a na kraju sam popusio na obje komponente

Pogledao sam pinove od socketa na maticnoj kad sam ju otvorio i na prvi pogled mi se sve cinilo okej. Nemam termalnu pastu da skidam hladnjak i proc da provjerim malo detaljnije.
Htio sam preko Vas uzeti komponente, ali ste imali zimsku pauzu, a meni su trebale komponente do kraja prvog tjedna ove godine, pa sam krpao malo po drugim ducanima.