Probaj FurMark na minimalno sat vremena, ili dva sata za svaki slucaj. Citao sam da bi za kvalitetniji sud trebalo bar sat vremena. U servisima ostavljaju po nekoliko sati.
Predlazem da ne nosis grafu na poravak dok ne iskljucis sve ostalo, pogotovo ako prodje na furmarku. Ja sam prije par dana mislio da mi je otisla grafa, i vec sam zvao servis da dogovrim kad da dodjem, i prevario bih se jer sam otkrio da mi je netko slucajno pritisnio "Night view mode" na monitoru.
Ako ti rami izbacuju gresku, moraju ti priznat to.
Kolika je temperatura procesora u igrama? Meni je na starom kompu riknuo jedan intelov procesor, isao je u crveno i restartao mi je komp, a pogotovo u igrama nakon nekog vremena ili kad bi bilo pokrenuto vise aplikacija koje su zahtjevale malo vise od procesora.
Sto se tice ove poruke
http://s27.postimg.org/ta7ygms4z/Drajver_kre.png , to se meni dogodilo kad sam kupio ati radeon 7730 i kad sam skinuo najnovije drivere i tad sam htio vratiti graficku i rekli su mi preko telefona da probam s drugim driverima i to mi je uspjelo. identicna poruka! nađi ili starije drajvere ili skini nove ako imas stare, probaj. Pogotovo ako prije instalacije novih drivera s novom grafickom niti izbrisao stare. Ja sam koristio program "driver sweeper". Tek nakon toga mi je sve proradilo kako treba. Probaj.
Sta se maticne tice, tu ti ne znam dat savjet jer nisam nikad imao problema niti s jednom maticnom.
Nemoj iskljuciti niti napajanje, mozda nikad prije nisi imao problema, ali mozeda tvoj procesor i ova graficka crpe puno vise, a tek sad se to ocituje na napajanju, samo nagađam, jer niti s time nisam nikad imao problema.