elem,
kako smo u čet imali suuuper pilanu onda smo Herci i ja ugovorili da bi odradili šemu u petak: 1. bus u 8,50h pa 18-pilana i onda još jedan uspon po Bikči pa pilana...naravno pretpostavljate da dobija riječ koja se najviše puta koristi i da je samo pilana upalila

.
Došli mi okolo 8,30h i busdžija veli jok...nosača nema...hajd reko pričekat ćemo mi...ako bude u sredini...kad ono haaooos...borderi, skijači...ajmo curice, ajmo dječaci...pitam ja busdžiju da kako da znamo kad ima nosač?
Veli vako: nazovite prije vožnje na: 013460852 (dispečer i pitaj...). Mi probali i radi...čova nam objasnio da je strgan na tom busu koji taj dan operira...vozač brko se ispričavao...ma duše od raje
Herci i ja u kola i pravac Bliznec, raspakiravanje i uspon...20od100 vozili, ostalo po ledu sklizali i za 40 min kod Njivica...fiju...Herci je kamikaza...a kako nam se osladilo onda smo opet gurali ali ovaj puta 100od100 i to krenuli stazom strmopeći odozdo (mislim da je 36) jerbo nema šansone da pilanu guraš...i opet okolo 40 min...pa spust...ja kočio Hercija jer mi od iza Nobby i nikako ne drži, a blataaaaa majko milaaaaa.
Treba mi pod hitno neka group-buy za MM ili HD (trailstar), čega bude na lageru
Nobby nic nije za ovo vreme (stavio sam ga iz silne nevolje)...labav je, a nema labavo