View Single Post
Staro 09.01.2015., 20:35   #609
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Koliko puta sam ih ja instaliraooo
Ovo bi se ipak moglo nazvati evolucijom. Ja napravim restore Backupa.
Ovih dana sam bio malo vrijedan. Imam novu Toshibu s predinstalirsnim 8.1 pa sam gledao što da zbrišem. Po onome što vidim na drugim forumima nisu se baš ubili od silnih programa. Tu je Tempro, HDD Protection, Display Utility... pa sam nešto deinstalirao, a par njih ostavio.
Nije baš ONT ali mali noćni horor. Tražim 64 bitne programe, a odlučio sam zamijeniti ove komercijalne koje godinama "isprobavam" pa sam se bacio u traženje alternativa. Lijepo sam ja to uspio ali sinoć mi se dogodilo da je comp počeo praviti gadne probleme. Jednostavno se sve na ekranu trese, naslovi lete naprijed nazad i kad sam krenuo u Restore Point nisam ga uspio uopće pokrenuti. Macrium koji svoj dio posla odrađuje savršeno nije se uopće dao pokrenuti. DVD ga boota ali ne mogu izabrati datoteku za restore iako postoji. Nakon svakog reseta digne se desktop, ostane par sekunda, nestane i opet se pojavi, bez da digne AV i ostalo što slijedi. Gadno sam se zabrinuo i već sam ga vidio u servisu pokušavao ovo ili ono ali bez uspjeha. Kupio sam silikonsku zaštitu za tipkovnicu. Lijepu zelenu s gravurom tako da nalegne na slova i ne bježi naokolo. Tamo oko dva ujutro nekako mi je palo na pamet da bolje pogledam. Kako se radi o mekanom silikonu podtlak je zalijepio Bakspace i on je ostao stalno pritisnut. Dovoljno da ništa ne radi kako treba jer sve što krene vrati nazad i pravi beskonačni loop. Imam par prozirnih ravnih isto od silikona pa sam stavio jednu i sada razmišljam o bušenju rupice sa strane na dijelu gdje je bakspace iako već imam iskustvo što se dogodi i kako izgleda ako ostane pritisnuta tipka.
Pola stvari koje su mi u Win 7 sasvim normalo radile ovdje nema šanse. Ubacim USB stick i prijavi da ga ne prepoznaje, wireless adapter isto, GNU OS jedino Ubuntu i to isključivo s DVDa, s USB sticka nakon par redova prijavi error dok sve na sedmici radi bez problema tako da ga sve nekako omjeravam kako bih napravio downgrade diska i instalirao Win 7. Nije da sam nezadovoljan kako radi ali previše mi je "napredan" i nekompatibilan i cijeli dan razmišljam be or not to be.
Hombre je offline   Reply With Quote