Citiraj:

Autor  wnbeeeE

Ja pratim komentare na forumu i ovaj put su me komentari i natjerali da zaobiđem imdb komentare i ipak pogledam film. Ahhh..   
Svejedno mislim da imamo kvalitetne filmofile tu na forumu, i sa ove teme izvlačim solidan postotak filmova koje pogledam.  

| 

Hm , neko od nas je u 20 tima a netko u 50tima ...netko pogleda nešto vanka u kinu a netko doma za laptopom. Netko ima naviku da gleda film svaki vikend a netko da gleda svaki dan. Netko očekuje jedno a netko drugo , netko je završio jednu školu , netko drugu...
Ima tu varijabli koliko hočeš 

No sve se u biti svodi na to da smo svi različite osobe.
Zbog toga je meni sasvim normalno da ti se spomenuti film nije svidio zbog loše glume i ledenog afleka ili zbog određenih stvari koje nemaju smisla ...te mi je isto tako nenormalno da sad ides objasnjavati da ti se nije svidio zbog npr. FBIa..... izvlaceci nekakve njihove upute za obradu slucajeva tj. neki odjeljak 326, članak 400 i podčlanak c koji govori u prilog da film nema veze s mozgom. 
btw , vidim da je tenk opet jači od podmornice 
Inače , možda je zvučalo onako kretenski ili s visoka kad sam rekao da mi ne smeta sažetost komentara jer temu pratim zbog toga što mi skreče pažnju na filmove koje nisam gledao ali mi to zaista nije bila namjera.
Koliko mi god komentari/mišljenja karabaje ili listerstorma bili dragi za pročitati zbog toga kako gledaju na filmove , da se vodim isključivo po njima i njihovim stavovima o vrijednosti pojedinih filmova , propustio bi hrpu toga MENI zanimljivoga. 
Filmovi nisu matematika i rješavanje jednađbe koja ima jedan rezultat. 
Svako dobije nešto drugo bez obzira na želju redatelja.
	Citiraj:

Autor  wnbeeeE

Slažem se, trailere sam prestao davno gledati. Nekako sam s vremenom došao do zaključka da mi se najbolje isplati proletiti najizglasanije imdb komentare.  
Možda će to nekima zvučati mutavo ali stvarno mi je to nekako najbolji i najsigurniji pokazatelj da neću baciti vrijeme u vjetar. 

| 

Uvjek imam bar 400-500 filmova na listi za gledanje a biram ih na osnovu  sažete radnje i svako malo mi bude krivo jer pogledam dobar film kojeg  sam izbjegavao jer mi je radnja zvučila dosadna...
Da budem iskren, imam hrpu slobodnog vremena u životu i redam 2-3 filma dnevno tako da sam kronično nesposoban pojmiti tuđe probleme oko odabira / važnosti na što bazirati odluku što se isplati pogledati a što ne.
Da ne budem kompletno OT , opet zaspao na 
Wings of Desire. 
Poslje ponoči je definitivno krivo vrijeme za gledanje tog bestežinskog pokreta kamere. Uspava me bez problema a nije jednostavan za pratit.
Nije da tražim da mi se nacrta ali kao što više volim roman nego poeziju , filozofija na svakom koraku kroz kakafoniju ljudskih misli za koje ne drzim da mogu bit toliko nepovezane...definitivno traži pažnju. Jednostavno se ne mogu prepustit konceptu anđela koji je iskljucivo tu da promatra a ne čuva a monotonija prenošenja tih istih misli nimalo ne uvlači. Da govorim njemački vjerujem da bi bilo malo drugačije. Volil li itko uopče titlove?  Uz to nikako da se film fokusira na nesto. Kejđ i meg rayan su definitivno fast food prema ovome i ono i za razliku od ovog , što vidiš - to si i dobio. Priznanje kako mi je draži Kejđ od Ganza me sigurno čini seljačinom u nečijim očima ali eto...
btw , kad god vidim naci uniforme na filmu uvjek mi izgledaju fenomenalno tj. naljepše koje sam ikad vidio...