View Single Post
Staro 09.01.2015., 12:10   #3889
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Moja greška, na brzinu sam pročitao pa sam zaključio da si prihvatio dijelomični refund. Definitivno nije došlo do nesporazuma, sve je jasno napisano kao dan. Sada me više ne čudi nego sam zapanjen odlukom eBaya.
Ako si na isti način opisao problem i naveo da nije "osobna garancija" već ona koja se dobije u dućanu ne razumijem kako su mugli presuditi u njegovu korist, ma i da nisi ako je proizvod došao neispravan na temelju toga su trebali presuditi u tvoju korist.

Što se tiče feedbacka i dalje smatram da si ga trebao (stigao) ostaviti. Njemu bi to puno utjecalo na trgovinu, pogotovo ako lifra sa skupljim stvarima i ima dosta prometa.

Ovo je zaista nečuveno. Možda si trebao prilikom otvaranja casea kad je stigao item (neispravan/rastavljen/fali dijelova) samo anvesti da izem nije kao što je opisan u oglasu a ovo s jamstvom navesti kao sekundarni problem bez puno kompliciranja, da im "olakšaš i pojednostaviš" odluku. u svakom slučaju i ja bih poludio da sam na tvom mjestu.

jedino što mi sada pada na um jest ako je predmet kupljen u EU pogledati njihove zakone i što oni kažu na sve to.

Beetlejuice je offline   Reply With Quote