View Single Post
Staro 08.01.2015., 16:18   #3880
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
možda si trebao inzistirati samo na tome da "item is not as described", ...

Kejs je i otvoren s "not as described" te je navedena cijela hrpica razloga zašto. Tj. hrpica činjenica koje služe kao potvrda tome "not as described".
Potvrda o datumu kupnje tj jamstveni list je samo jedna stvar od svega.
Jedna stvar na koju je eBay ocito sveo slucaj kako je nekome biseru odgovaralo.

Mislim , pa ako je sami seller priznao zajeb za određene stvari te ponudio djelomicni refund kao riješenje , zaista mi nije jasno zašto je eBay to ignorirao i zato nisu odobrili da dobijem taj refund ako su vec odlucili otkantat temeljno pravilo tipa "kupac nesto kupio i plati pa bi trebao i dobiti"

A kad smo vec kod tog usranog jamstva....da je seler napisao " i'm giving 6 moths warranty" nekako bi i shvatio da se isto moze protumaciti da daje svoje osobno jamstvo ...ali kad je navedeno "item hav 6 months waranty remejning" te kad je seler bio jasan da mi to ne zeli dati jer mu ne odgovara pošto su tu njegovi podaci ...onda je sasvim ocito da je seler prodao stvar koja ima normalno papirnato jamstvo te mi nije jasno po kojoj logici netko zadužen za case moze svesti problem na to da se radi o "osobnom jamstvu" kako bi riješio cijeli slučaj.

Citiraj:
Autor exzzy Pregled postova
Ma trebo je rec da mu je nesto deseto doslo kad ovaj glumi majmuna al kasni je sad za pametovanje.
Imam nekih 150ak eBay tranzakcija kroz 7 godina i uz izuzetak par problema s kinezima za gluposti u rangu jednog dolara , sve je do sada prolazilo OK i sav fidbek mi je pozitivan.

I sad kupim nesto skuplje , ne dobijem ono što platim a eBay odluči u korist kretena koji koji je napravio acc prije 4 mjeseca.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 08.01.2015. u 16:27.
Imagine je offline   Reply With Quote