View Single Post
Staro 06.01.2015., 19:32   #13
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor 0v3rl0rd Pregled postova
Vraćena u Extreme Digital. Poslali su ju za Njemačku (jer ovdje kod nas nema servis za nju, really???). Tako da, čekam njihov odgovor.

1. Napajanje nije, jer da je ono falično, komp bi se zblesao u 3D-u (tj. pod većim opterećenjem).

2. Procesor - komp ti ne bi radio da je CPU neispravan.

3. RAM: kažeš da čuješ dugi beep,., bez obzira na memtest, probaj izvaditi jedan keks RAM-a i ostaviti da radi samo jedan, i obrnuto, pa vidi da li se onda pojavljuje greška. Naravno, to vrijedi ako imaš 2 modula RAM-a, ofkorz, ako ne, probaj nabaviti jedan drugi RAM privremeno i pogledaj da li radi probleme i dalje.

4. Grafička: Da li imaš APU ili neku integriranu grafiku (osim te 7950)? Možda se u 2D-u prebaci sa 7950 na integriranu koja možda ne valja,.,

PS s obzirom da si spomenuo artefakte, moguće da je do memorije na grafičkoj,., tipa, kad spusti frekvenciju memorije (u 2D-u) onda se zblesa ili nešto slično.
nemam integrirku,dakle preostaje RAM ili grafička memorija...ali sam već digao memoriju grafičke na 1700MHz u igrama i sve ok...imam 2 modula memorije po 4GB
tako je da,ponekad se čuje dugi beep i to prekinom samo tako da resetiram komp i onda radi opet normalno

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
I ja sa 7870 imam sličnih problema u Firefoxu sa 14.12 driverima,morao sam u FF isključiti Hardware acceleration i sad je ok.
I otprilike jednom u 3-4 dana se slika totalno "raspadne" tako da moram restart napraviti i onda je sve ok.
U igrama nema problema,FC4 i BF4.
Vidim da još ljudi ima sličnih problema sa 14.12 driverima
http://forums.guru3d.com/showpost.ph...&postcount=651
daj mi reci gdje se to isključuje,to je prije bilo negdje i u control panelu ili u drajverima od grafičke,neznam točno gdje
moguće je do toga,već neznam šta je,bizaran problem...sad sam na ovim omega drajverima 14.12
tako se i meni slika raspadne,"smrzne" sa nekakvim artefaktima,na FF sam se naviknuo i neželim prelazit na drugi browser
esc je offline   Reply With Quote