View Single Post
Staro 05.01.2015., 21:21   #39018
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
E, tu si me dobio

Sjutra, utorek Kraljevski, smo u 10,30h kod Dione, Herci i ja...pa bujrum 'ko mere

...znači, sjutra nema laaabavo...

EDIT: raporat>> dns 3 havera 'ko 3 kralja jahahu - Herci, maliapostol sa dropa (Zoran) i ja...Leustek je provozan oziroma 95od100 (guranje na uzbrdici posle prvih klupica i još neđe al sam zaboravio (godinneeeee). Došli do makadama i prema Tigrovom i dalje prema pOOntijarki pa gađali 18-20. Staza je utabani sneg od planinara (Bog ih vido, inače bi bilo piši propalo) i sve do Njivica tako dooobro da je to čudo, sav sam se pigo u želji da što više ostanem na bajku (nema labavo, inače...), sa što manje spuštanja noge i onda pogodak dana, kod Njivica krenemo prema 20 i skontamo da je dubok sneg jer nije ni'ko proš'o i dreknem ja idemeee na pilanu, a tamoooo haooooos, zabava i to NN. 18-pilana će izgleda biti izbor sledećih nekoliko sedmica, ako ostane vako status-quo sa temperaturama i bez oborina.

Događaj dana: iznad Adolfovca pipa se Zoran nekaj i veli nema mi mobsa. "koji imaš?" 5S veli Traži on mene dali imam internet i mi fatali edge pa se još i smrzo moj fame maleni i veli on daj da nazovem ženu...rek'o heto ti...i sad katarza: daje on njoj upute: odi na i-cloud...ja slušam i rastu mi uši...kao nešto sada utipkaj...ovo ono i ponavlja on za njom da se nalazi kod neke 3 kuće i ispred je neki komplex...jao bolan k'o oni američani obavještajci, a ja sve gledam okolo dali nas 'ko snima, kao neki akcijski James Bond film fascinir'o sam se spikom da to ima GPS mogućnost lociranja...žena nazvala u Spar i šef ga pokupijo (ostao mu na onom zidiću kuće preko puta gdje ja parkam golfa), a mi uletili posle fure u 14,03h (radili do 14,00) u skladište i preuzeo ga Aleluja

Slikopis:
1. Herci ostavlja Armagedon zasobom
2. zima, zima e pa štaje

Sledeća fura: četvrtak, inshAllah

Dragoj braći i sestrama želim: Mir Božji, Hristos se rodi

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 06.01.2015. u 21:40. Razlog: raporat
Irvin je offline   Reply With Quote