Citiraj:
Autor Garro
Hehe, i moj prvi auto je bio Kadett karavan iz '89 sa Isuzuovom 1.5 turbodizelašem.
Ali da bi mi palo na pamet ga restaurirati i ponovo voziti... Nema šanse. Kažem, ja sam zadnja osoba koja bi restaurirala stare aute, da je po mom svi bi završili u preši (uz časne iznimke koji bi završili u muzeju). 
|
ma da, jer jednostavno nema racunice. nema je, kako god okrenes, jedino je ta zaludena ljubav prema necemu taj faktor X.
ja isto ne razumijem navijace, dinama, hajduka, nk borca - nevazno. ici se smrzavati ili na pljusku ili se ici tuci za koga tocno, svoj klub?
ljubav. nema drugog objasnjenja, zaludenost mozda. i osobno se veselim kada netko pokrene ovakav projekt i
dovrsi ga, iako znam da je neisplativ sto na sat. naravno, ako si taj netko moze sve to priustiti i nece nitko patiti (sama osoba, obitelj, prijatelji itd).
dok sto se tice kadeta, drugo je dizel, drugo je 1.3 benzin (jos crvena 98ica

). plus sto si ti imao jaje? meni je kocka debelo ljepsa, lagana, fino po zavojima, neupadnjiv izgled, niska...... jos je to bilo 1980. godiste, motor okrenuto preko pol milijuna, jos dobili nov auto sa 1000€ manjom cijenom za kadeta

.
ali na rastanku smo se svi oprostili od tog kadeta, stari ga je cak i poljubio (a trebalo je naci zdravog lima

).