Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.12.2014., 16:24   #13204
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Otkud ti znas koliko razumijem potrebu zimskih guma?
To sto ih imam na svom autu ti nista ne dokazuje?
Jbg stavit cu naljepnice na sl auto da imam lose gume nek mi se svi micu s puta
Otkud da znam koje su gume na a5? Najbolje da sam stao izletio iz auta i trcao do nje da pogledam gume
Sava nije bila, profil je bio slisan alpinki a4 pa sad ti vidi dalje.
Al ti i dalje ne shvacas da guma ne moze ispravit sve glupe odluke glupog vozaca ili ocito mislis da auto sam vozi.
Da pronađem tvoje postove otprije jedno mjesec dana?

A Alpinku A4 slučajno imam na svom autu na prednjim kotačima (stražnje su A5). Pogodi što? Nemam probleme koje opisuješ da imaš sa svojim Klebericama, a kamoli da pokušavam skrenuti, a auto ide ravno.

Hoćeš primjer? Bratić mi je prekjučer naguzio Slovenca kod McDonaldsa na Vrbanima jer nije na vrijeme mogao stati. Ljetna guma, temperatura malo iznad nule, cmoljavo vrijeme (nigdje snijega, samo mokro), trenutak nepažnje, počeo kočiti desetinku prekasno i sad mora kupiti Slovencu novi parking senzor i ispolirati branik. Sam kaže da je imao zimske gume mu se ovo ne bi dogodilo i da ne prepoznaje svoje ljetne gume na tom kočenju koliko su klizale.

I naravno da nijedna guma ne može ispraviti glupe odluke vozača, ali može ublažiti ili izbjeći posljedice. A najgluplja moguća odluka je da se zimi ne koristi zimska guma.
Garro je offline   Reply With Quote