Pretpostavljam da sam na krovom mjestu ali u rubrici Software-i nemogu naći nikoga tko spominje audio probleme nakon deinstaliranja anivirusa da dignem temu pa ću vašu pomoć potražiti ovdje.
Uglavnom, imam probleme sa zvukom nakon sinoćnjeg deinstaliranja NOD32 6, zvuk se na Sharkoon 2.1 zvučnicima drastično promjenio, sub radi normalno no pojačano dok je zvuk na satelitima piskav i dalek kao da je sa dna bačve a kad ne reproduciraju ništa čuje se onaj jaki glupi zvuk kao trafostanica ispred zgrade.

Da se neradi o zvučnicima jasno je iz toga da je zvuk u krc i na slušalice kojima sam probao isto, a da nije slučajno prošlo mi je danas kroz glavu kad sam se sjetio da mi se potpuno ista stvar dogodila na drugom compu (eno ga u dnevnom boravku) prije skoro 2.g. kada su mi nakon deinstaliranja istog i na njemu počeli pojačano šuštiti zvučnici ali se radi o dva MS-ova krša pa iako sam primjetio, nije me puno bilo briga. No ovdje mi je to bezveze jer nemoš pošteno razumjeti šta netko govori naročito na stranom jeziku i nemoš pojačat dalje 1/3 jer inače iskida sub dok se prije moglo, a i ovi sateliti isparaše uši, a naročito se sve potencira kad uključim 3D sound, tada su i "cvrčci" tu.
Dali je moguće da je prilikom deinstaliranja NOD pobrisao neke drivere ili nešto slično..?!?
Molim dobre ljude koji su se susreli sa sličnim situacijama (našao sam neke postove kako su ljudi nakon instalacija/deinstaliranja određenih programa kompletno ostali bez zvuka) da mi savjetom i idejom pomognu u otklanjanju ovog problema!
Hvala unarijed!