View Single Post
Staro 27.12.2014., 03:00   #70
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor mario1 Pregled postova
OK a sada jedno drugo pitanje (da ne otvaram novu temu). Vidim da je Logitech G400S po tim testovima super miš. A pitanje je - da li bi ja uopće osjetio razliku ako zamjenim svoj sadašnji MX sa G400S. Testovi su jedna stvar a druga stvar je koliko se to osjeti. Ako testiraš dovoljno duboko, svaki uređaj će bit bolji a neki drugi lošiji. A na kraju se to ni ne mora osjetiti u stvarnom životu.
Gle za ozbiljnije i preciznije poslove od pukog igranja je tvoja pogreska sta si uopce uzeo bezzicni mis. Bezzicni mis ima jedinu prednost sto nema zicu, al zato ima posla oko pretvaranje informacije iz optickog u digitalni signal plus bezzicno putem radio valova slati radio prijamniku koji je ustekan u PC putem USB. Pa opet taj radio prijamnik mora taj radio val pretvarati u digitalni signal da bi uopce racunalo prepoznalo ocemu se tu radi i sta treba napraviti.
Drugim rijecima postoje gubici zbog prijenosa plus baterija koja polako s vremenom slabi.

Ja nekazem da bezzicni misevi nevaljaju, vec da za puno ozbiljnije poslove kak je crtanje nije mu to primarna namjena. Vidio sam u praksi brdo bezzicnih miseva koji znaju stekati u radu em zbog slabe baterije em zbog prekida signala ili nesto trece.

Zapocetak napravi sta su ti forumasi rekli mijenjaj podlogu.
DANCI je offline   Reply With Quote