View Single Post
Staro 22.12.2014., 23:35   #5109
imart
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2013
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
Ako išta cijenim, to je kad su ljudi u potpunosti spremni iznesti svoje mišljenje na vidjelo. Bez obzira što mi mislili o njima nakon toga. Izjava u rangu Zdravko M. u najačem žaru borbe s novinarima. HTC je neprijatelj koji sa svojim odličnim alu kućištem narušava savršeni komad bijele plastike.

Juhu i jupi, te naravno manjesedrogiraj.
nije to tako tragično.. novi samsunzi dolaze sa alu okvirom pa će tu biti equal..

ono što mene konkretno kod htc-a smeta je traljava izvedba iznutra..
izvana je M8 dosta veći od svog ekrana.
Za napravit mob tankih rubova sa većim displayem je potrebna naprednija tehnologija od te primjenjene na M8.
Kad već govorim o primjenjenoj tehnologiji izgooglaj slike "LG G3 inside" i "HTC M8 inside" i vidit ćeš da je prvi "čistog dizajna" da se tako izrazim a da je drugi obljepljen ko da su se djeca igrala metaliziranim folijama za "oklapanje" jer nisu mogli izbjeć "preslušavanja" i "interferencije" što bi se dalo nazvati i "fušanje"

kod nekog možebitnog pada, dijelovi hardvera znaju se odlijepiti od matične ploče jer su slijepljeni trakom za razliku od samsunga i LG-ja kod kojih je sve pedantno pošarafljeno micro šarafićima..

LG G3

HTC ONE M8

Samsung galaxy S5

imart je offline