View Single Post
Staro 04.09.2005., 13:05   #13
Arcanum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2005
@SniperWolf

'jer to je za njegovo zdravlje' -> potrgao sam se na ovom

Čuj, ak si provirio u moj topic '3500+ Venice OC problemi' vidio bi da zazirem doslovno od visokog OC-a (što je za mene sve više od 240-245MHz na HTT-u kod A64), prvo jer treba više voltaže a drugo su temperature, ne želim da mi išta od toga spali CPU ili RAM ma kako šanse bile malene.

I ja sam malo došao WTF? na standarnu temp od 50C za NB, ali to je više manje standarno za nForce4 kolko čitam.

Gledao sam po forumima i ljudi sa Ultra-D i SLI varijantama prijavljuju ovo kao normalne temperature (50-55C pod full loadom), tak da ako njima to funkcionira tak dugo mislim da nema problema s nama. Mnogi se bune na tu NB cooler buku, ali kak sam rekao - staviš da ti vent krene na max rpm poslije 55C i gotovo ga ne čuješ, a jedino možda dobiješ do 1C na NB.

Od drugog dana mi je tako postavljen (ukupno 4 dana sada), proc mi je na 1450MHz sa 223MHz HTT-om (sve stock voltaže), i uz sve to proc mi je na full loadu 37-38C, a NB možda na 51C max (kad mi sve na stocku NB mi je do 50C max), tak da mislim da ne bi trebalo biti problema).
Arcanum je offline   Reply With Quote