View Single Post
Staro 21.12.2014., 07:14   #4461
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor miki1hr Pregled postova
Pozdrav,

Sretno ti na BNet-u, ali pazi da ti ne uvale novi hd stb jer nema dobar software, pun je grešaka što su i sami u odgovoru korisničke službe potvrdili. Zbog toga sam kao njihov dugogodišnji korisnik raskinuo pretplatnički odnos s njima jer me nisu na vrijeme upozorili i od jučer postao Amisov korisnik na optici
Hvala. Znam sve, upoznat sam sa time ... ni meni se baš ne sviđa a susjed mi radi u bnet-u. Mislim da imaju najbolju telku kaj je je
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Xenon@: Zar ti to jos nisu rijesili od 11 mjeseca (ili cak i malo prije, nisam siguran kad su Zaprudje spajali na optiku) prosle godine, pa jesu ti dolazili doma ovi iz Amisa to gledati i rijesavati, koji IPTV prijemnik imas.
Bio neki dan kod necaka u Sigetu ima Amis3u1, slika na starom CRT Samsungu 72 cm prekrasna, pustal je klinki neki program sa crtićima, boje prekrasne, pitam ga jel ima kakvih problema sa ostalim programima kaze da nema da je slika na svim programima dobra.
Da, od kad su spojili do prije točno prije mjesec dana ... točno im je godina trebala. Ma od početka sam zvao, stalno je bio odgovor bit će za mjesec dana, novi firmware pa tako prošlo pola godine ... međuvremenu su promijenili uređaj al opet ništa sve dok nisam pisao prigovor i zatražio raskid ugovora, tad su mi ponudili da mi smanje cijenu sa 3u1 na 2u1 i taman kad su mi umanjili račun sljedeći mjesec su ispravili bug i ponovo počeli normalno naplaćivat.
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Ne bi išo kod njih više da mi plate da odem kod njih.
kod koga?
Xenon je offline   Reply With Quote