Citiraj:
Autor Shuky
koja lokacija i koliko si dugo cekao? ja poludio od cekanja poslao mail, nazvali me telefonom,kaze krajem sijecnja:!?!?
malesnica
|
Ja sam 30km od Osijeka. Ovak je islo: preseljenje linije kod t-coma sa kuce na drugu kucu, podnio zahtjev 05.12-tog, linija preselita oko 12-tog kada sam i ujedno podnio zahtjev Iskonu za preci kod njih. Datum ukljucenja sto je dosao sms-om je 07.01-vi i sad cekam router sto su napisali da treba stici ovih dana postom.
Malo komplicirano jer Iskon na sadasnjoj lokaciji NE MOZE mi uvesti liniju pa sam iskoristio t-com da ju prvo preseli a onda moze prelaz na Iskon.
Citiraj:
Autor Ag008
.
A zezam se kada kažem da to nije "bug" već mogućnost. Makar tako Iskon vidi i koliko god se svađaš s njihovom podrškom njihova najveća pomoć ti je da ti kažu da ograničiš upload. (što nema smisla i razloga)
A sada vidim da se ne trebam žuriti preći na VDSL, s routerom za vdsl dolazi 100 problema. Veza puca, ne radi telefon....
Nadam se da će nabaviti novi router za vdsl, ne znam koje routere upotrebljavaju drugi operateri ali sigurno ne zyxela.
|
Bude pucanja kod uploada idemo dalje, zato sam i bio ustrajan kod sklapanja ugovora iako su me nagovarali na one druge akcije, ovo 3mj i odes bez penala je do sada nesto najbolje sto su uopce mogli ponuditi, bar meni je tako.
Citiraj:
Autor akoj
Ja u 6 mjeseci koliko sam na Iskonu nisam imao niti jedan problem. Upload mi je UVIJEK između 55 i 70 KB/s. Zyxel je u pitanju.
|
Neki dan sam kod kolegice testirao upload, ona ima Iskon duo 4Mbps i upload je stabilan bio oko pola sata sa oko 55KB/s, dalje sam zagasio. Nije ni jednom pukla veza.
Citiraj:
Autor Manwex
Na ADSL2+ Iskon ima ogromnih problema sa uploadom bez obzira an router.
S prelaskom na VDSL2 svi problemi su riješeni. Imam taj ZyXel-ov router, mada neki govore da je smeće ja sam zadovoljan. U zadnje vrijeme često uploudam datoteke veće od 250 MB, seedam torrente i nema pucanja veze.
|
E to se ja nadam, od centrale sam doslovce 1,1km mjereno sa tavana nemam pojma cime tj. kako se zove taj instrument, tu udaljenost mi je izmjerio tehnicar kada je selio liniju sa nekim ajmo rec povecim kakulatorom

i ako za 3mj ne dobijem VDSL2 idemo nazad na t-com ili optima, gdje bude bolja akcija ili jeftinije...