Citiraj:
Autor coconut
Ja svakih par dana ostanem bez telefona. Kako mi je router iza monitora, ne vidim LEDice na njemu i ne znam da telefon ne radi sve dok ja ne pokušam nazvati nekoga ili me netko ne nazove na mob i kaže da ne radi telefon.
|
Meni je isto tako neki dan crknuo telefon, ali običan reset routera je riješio stvar,
Citiraj:
Autor Ag008
A zezam se kada kažem da to nije "bug" već mogućnost. Makar tako Iskon vidi i koliko god se svađaš s njihovom podrškom njihova najveća pomoć ti je da ti kažu da ograničiš upload. (što nema smisla i razloga)
A sada vidim da se ne trebam žuriti preći na VDSL, s routerom za vdsl dolazi 100 problema. Veza puca, ne radi telefon....
Nadam se da će nabaviti novi router za vdsl, ne znam koje routere upotrebljavaju drugi operateri ali sigurno ne zyxela.
|
A što s onima koji ne znaju ograničiti upload? Njih valjda ko šiša... i sam sam imao dosta problema s tim, kad susjedi dođu preko ljeta i počnu im se razni iUređaji syncati na mom wifiju pa puca veza...
A s VDSL-om nema tolikih problema, barem ne ja. Moram još testirati upload, da vidim ako će i tu pucati.
Citiraj:
Autor jp_rv
za vdsl nije bed, ako se router zblesira jednom u par dana to je najmanji problem, stavit mu na ispravljač timer, i nek se svaki dan u gluho doba noći ugasi na 2-3 minute.
|
Sve je to zabavno ali ako plaćam neku uslugu želim da to radi bez timera i slilčnih gluposti. Iskon mi to mora omogućiti.