18.12.2014., 09:37
|
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor trouble
E kad se sjetim prvog gledanja tog filma. Tek posljeratno vrijeme,ja balavac(13-14,imo sam fallus(svoj naravno) u rukama više neg tehničku  )...nije bilo neta biločega i klasika,uvijek pitaš tetu u videoteci kaj valja za iznajmit. I veli ona evo akcija dobra sa Tarrantinom. Jebote otac,vrijeme kad je Clooney bio nepoznanica i glumio u familijarnim serijama  Ono dolaziš doma bam bam...onaj bordel,reko sad bu tu pucnjava s meksikancima,klaona,Selma izlazi,uuuu,sad ce pucnjava...i ono....vampiri odnikud. Šok 15 sekundi.....JEBENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Tu me film kupio za sva vremena. Samo šta mi jutrarnje planove kvare seederi koji su valjda iz Škotske ili Izraela pa bum ga nakon ručka odgledal 
|
ooo...... gledao ja kolunija jos prije ER u nekoj srot seriji sa nekim motorima..... islo na HRT, svi imali čupe i tako, toga se sjecam.
nije mi bio skroz nepoznat, ali da, ista shema kao ti (zlatna generacija 1983-a  ) kad je film izasao.
ali ja se nisam patio sa 1080p, imam neki dvdrip od ~1GB. nabaci komentar, cisto me zanima  .
|
|