View Single Post
Staro 18.12.2014., 09:14   #15464
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Crklo mi auto pa se danas na posao nejde,do kave ubit jutro sa FROM DUSK TILL DAWN u 1080p...zadnje kaj sam ga gledo je valjda na VHSu bilo
daj bas baci komentar na kolunija i tarantina i selmu......

zato jer sam ja isto to gledao kad je izaslo, VHS naravno. i od onda nisam gledao do negdje prosle ili pretprosle godine. i meni je komentar - bolje da nisam gledao . tj, bolje da mi je ostalo u starom sjecanju filmcine, jer kada sam pogledao opet, mah......

to danas da izade bi bilo ispod prosjeka, kamoli filmcina. sto se kosi sa mojom percepcijom evergreena tipa T1 i T2, MadMax 1 i 2, povratka u buducnost, komandosa, prvi avp i ostatka filmova koji jednostavno ne gube na zanimljivosti ili bilo cemu kako godine prolaze......
eto i bal vampira, pogledao sam i njega prije nekih godinu i pol, to je i dalje smijurija .

Burko je offline   Reply With Quote