View Single Post
Staro 17.12.2014., 20:05   #253
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
hebemu! a baš sam mislio ne iskoristiti boju do kraja i ne printati, nego sačuvati nešto boje i onda "natankati", čisto samo da mi ne treperi/alarmira...

ček, ček, kad smo već kod toga, kako funkcionira to sve? kako zna koliko ima boje i na koji način u onom hp softwareu prikazuje čak i približno točno koliko je boje u kartušama? i npr. zašto kad se refilla "at home" ne skuži da je nadopunjeno? ne razumijem ništa

P.S. koje boje naručuješ i odakle? ja imam doma bookmarkano linkove sa ebaya, firma iz Italije koja se inače i bavi refillanjem, za 100kn dobiješ 100ml boje, iglu, špricu, i onaj njihov gumeno/plastični vrag ili šta je to već, služi kad refillaš, namjestiš kartušu i špricom vučeš zrak iz iste... nadam se da se to neće sušiti
Baš iz te taljanske firme sam naručio. Došlo u roku tjedan dana, sve lijepo zapakirano, čak su pokušali upute na hrvatski prevesti ... loše naime ispalo, ali za trud u google prevoditelju .

A ovo za software i kako funkcionira nisam ni ja siguran. Imaš negdje na jubitou kako prevariti printer pa da ti ne treperi. Ja sam isključo u aplikaciji onu protekcju, a razine tinte mi više ne pokazuje. Samo mi se pojavi prije nego je kartriđ prazan da ga zamjenim, pa onda refillam. Glavno da se printa za jeftino
hylem je offline   Reply With Quote