Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.12.2014., 01:03   #13117
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Katkad je sigurnije ostat u autu, pada mi na pamet onaj zadnji lančani sudar na izlazu iz tunela na autocesti.
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/...3-osobe-906014
Istina, nalažost u pravilu je to stvar "sreće", nezahvalno je takve odluke donositi jer se samo naknadno može sa sigurnošću reći što je bilo ispravno.
Sjećam se tog udesa, slučaj nije mogao biti gori - izlaz iz tunela na vijadukt nizbrdo po ledu. Svaka čast pomagačima ali nisu imali šanse.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova

Ja ne mogu da vjerujem ESP ovako moze izravnati krivulju automobila,dobro rijec o Lambou 2013.,ali opet
Malo se udaljavam ali tu mi je zabavna diskusija pro i kontra elektronike, kako uništava čistoću vožnje i smanjuje potrebu vještine vozača. Ali iskreno, oldtimeri su naspram novih automobila daske na kotačima koje su bez ikakve šanse izložene zakonima fizike, dok se moderna auta barem do određenih brzina mogu boriti i izvuć ono malo više što će nekome spasiti život.

A što se tiče vještine vozača, kada netko bude u stanju manualno kontrolirati svaki kotač zasebno, e tada ću priznati pobjedu čovjeka nad mašinom
pixxeel je offline   Reply With Quote