View Single Post
Staro 16.12.2014., 21:51   #38947
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
A kaj ja znam, razmišljam na glas.
Gle, bilo obi kud i kamo korisnije imati jednu kacigu za sve situacije i samo time sam se vodio kad sam postavio pitanje.
Ali obzirom na testove u videu želim čuti mišljenja, dali je ta zaštita za bradu samo gimmick ili ipak to može nekaj i zaštiti (šteta kaj ju ne usporede sa nekom drugom FF kacigom, da vidimo kakva je razlika u deformaciji)
Kako misliš imati jednu kacigu za sve? Opet moraš cukat i vući sa sobom kacigu, bez obzira bila ona FF ili kahlica, tak da ti je isto. Jedini je problem ako stavljaš kacigu unutar ruksaka, onda FF ne stane. Ali ako se već dovodiš u tu situaciju radije si postavi cilj kupiti pravi ruksak.

Razmišljanje na glas: pitaš nas već drugi put o toj kacigi i što mislimo o njoj, ni jednom nitko nije imao neki konkretni odgovor.

Moj bi bio onaj klišejski, da svaka roba kupca ima. Onaj tko želi biti trendi i imati kacigu o kojoj svi pričaju kupit će nju.

Puno ljudi na forumu se vozilo godinama samo sa kahlicom dok nisu ljubili zemlju, onda se odjednom povlači ono da ne vjeruješ da ti treba dok ne doživiš.

Osobno bih išao samo na čvrsto rješenje.
Ukoliko je dvojba kahlica vs. o-mauntin rasklopiva kaciga s linka, svakako ona koja pruža više zaštite.

Kaciga jest i uvijek će biti samo pomoć prilikom nesreće da smanji posljedice (poželjno na nulu), a o sreći ovisi hoćeš li proći s ogrebotinama ili s težim posljedicama. Bavimo se ipak sportom koji za nekoliko redova veličina povećava šansu za ozljedama.