Istina je da sam tek nekoliko dana u A64 overclockiranju, ali valjda znam zakaj se nešto zove value, i što mogu od toga očekivati... Pročitaj post gore, treba mi 1.5GB ili više, a ove 4x512MB stickove sam dobio za malo love u oriđiđi pakiranju još, pa sam mislio -zaš ne (30-ak kuna jeftinije nego da sam kupio 2x512MB kvalitetniji corsair ili ocz). Još sam negdje pročitao da Corsair testira svoje memorije na A64 testbedovima (ili su to samo kvalitetnije verzije), pa sam mislio da bum valjda s tim dobio 230HTT, više od toga mi ne treba.. I na stocku mi piči, a sve što se igra na njemu leti u 1280x1024 sa 4x AA (Supersampling) , uključujući BF2 na ultra settingsima, bez ikakvog OC-a.
Rekao sam već da mi nije cilj 300MHz na HTT-u, ni 250MHz, bilo bi lijepo da mi radi na 230MHz, a super na 235-236MHz... Znao sam da vjerojatno neću ni prismrditi 240HTT, ali mislio sam da je 230 realno...
Uglavnom, noviji od ovog biosa je 704 koji ima problema s CPU voltažom (neki su si spalili prockase, iako su to posebni slučaji), tak da to ne diram ni s štapom.
Da sam lud za clockanjem sada bi imao u kompu vjerojatno OCZ VX 2x512MB na 3.3v+ ili neš slično, ali nisam, pitam samo jel mogu iz ovog nešto izvući više nego trenutnih 223HTT na 2.5-3-3-7 na stock voltažama....