09.12.2014., 00:12
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Autor Pawzilla
U modernim igrama je bottleneck većinom grafička, te po nekim testovima čak i onaj pentium g3258 može tjerati bijesne grafulje bez problema. Ako želiš boost, svakako razmisli o SSD-u, jer dok god ne radiš neki video editing ili slično, komp konstantno čeka na disk, a razlika između <100MB/s i 400+ je ogromna. Dobiješ neusporedivo brži boot, loading bilo čega s diska, skoro instant odaziv, a i cijene su u zadnje vrijeme toliko pale da si ga svatko može priuštiti.
|
SSD već imam.
Citiraj:
Autor Nybelung
To ti je nevjerojatno besmislen, da ne kažem glup, razlog. Možeš dobit rock solid OC 750-ke za manje od 20 minuta u bilo koje doba dana.
Ne razumijem kako prvo odlazak u trgovinu za vrijeme dok ona radi, pa onda biranje komponenti, čekanje na kasi, vožnja doma, rastavljanje računala, sastavljanje s novim komponentama i testiranje novoga može ikako i ikada biti ušteda vremena u usporedbi s OC-om tako jednostavne platforme.

|
Ploča mi undervolta kod bilo kakvog oc-a, dakle ako je def 1.3 i ja oc-am stavlja na 1.15 bez obzira jel voltaža auto ili ne.
Neznam zašto ali znam da mi pc nije bio stabilan bez obzira na opcije.
Od tada sam odustao od toga.
I što bi ionako profitirao? 5-10% ? 1-2 fps-a ??
|