Citiraj:
Autor Juice
Do wifia je.
Imao sam takav problem s pushom kad sam prešao na Bnet i riješili mi nakon kaj sam par puta zvao.
|
Ili do mobitela? Ili do samog vibera kao loše isprogramirane aplikacije? Ili do nečeg trećeg?

Imam whatsapp, viber, line, telegram, skype, itd., atm na 2 mobitela i na tabletu. Moj mob je na vipu, tablet i ženin mob su na ht-u. Tablet i moj mob dobivaju instantno poruke na svim messengerima uvijek i na 3g-u i na wifi-u, dok ženin na 3g-u dobije isto tako sve poruke odmah bez problema, ali na wifi-u jok, samo kad se 'aktivira' mob, u 90% slučajeva. I to je neovisno, tj događa se na tri najčešća providera na kojima se nalazimo ako smo na wifi mreži - kući na h1, kod mojih na ht-u ili kod njenog starog na optimi, ista stvar, samo na njenom mobu 'kasne' (ne kasne ako je mob aktivan, dakle ako radiš nešto na njemu, samo ako ode na stdby) poruke iz messengera, vibera najčešće jer njega najviše koristi.
Niti jedan uređaj nema aktivirane modove štednje baterije koji bi gasili wifi i slično, nikad.
Btw, ja sam taj mob koristio godinu dana i nije imao takvih poteškoća, u potpuno istom okruženju, kao niti kod nje do prije cca 3 mjeseca.