Koji još auto za gledat pored golfa V? Bilo koji kompakt godinu dvije mlađi za istu lovu. Kad sam kupovao auto sam isto gledao golfove, i nakon nekog vremena sam odlučio da neću plaćati hrvatski porez na svetu kravu. Zna se što je golf, al stari moj kod nas ljudi i za neodržavane krame traže puno. Naravno da onda ljudi koji paze auto traže još više, jer nisu ludi dat dobar auto za manje nego netko drugi kramu.
Da ne dužim, pogledaj Meganea, Focusa, Ceed, I30, Octaviju, Note, Mazda 3, Auris 307, AR 147, AR156, Astru, C4... Ako ti se neki od njih svidi, odi na specijalizirane forume tih proizvođača i pitaj ljude koje su mane navedenih modela. Po manama pregledavaš auto prije kupnje i to je to.
Malo istraživanja, dobar pregled prije kupnje i kupi se super auto.
I naravno, ruši cijenu.
E da, ako daš 1500 eura manje za Meganea kod kupnje, onda ga za 1500 eura manje i prodaš, u odnosu na Golfa. Tako da to držanje cijene je povezano s tim koliko si i platio. Meni je kod auta bitnije da je što pouzdaniji i da se meni sviđa, nekako će se već prodati. Kupio sam ga radi sebe, a ne radi potecijalnog novog kupca.