Citiraj:
Autor Garro
Eh, kada ima upaljeno ono automatsko paljenje svjetala... ali pogledati ću da li se to može izgasiti putem dijagnostike.
|
Može se isključiti i putem Vag coma.
Imaš dvokomorni far sa dva H7 žarulja?
Kod mene je H7 normalna i H15 dnevna/duga. H15 ti dođe 290kn po komadu.
Citiraj:
Autor Pawzilla
Može se ugasiti sigurno, ali kad se jednom navikneš da auto sam pali svjetla, teško da ćeš se sjetiti okrenuti prekidač. Moj isto pričeka koje dvije sekunde, pa upali.
|
Ali zato šestica ima automatsko gašenje dnevnih svjetala kad ulaziš u tunel/ javna garaža (i u kontrolnoj tablici). Ipak te uči i traži da upališ.
Citiraj:
Autor blava
Golfa gledamo najvise radi lake prodaje kasnije sto je eto odmah povezano sa visom cjenom kod kupnje.
Znaci nije bas dobitak ta petica,sto se u tome rangu moze naci cijenom,kvalitetom,izgledom i ajmo reci sto laksom prodajom ili zamjenom kasnije ?
Sestice vidim nema ispod 10 tisuca eura,isto dosta dobro drze cijenu...
|
Šestice jesu skupe i riješeni su svi problemi u odnosu sa peticom osim boljke klapna gasa na dizelašima.
Dizelske petice nisam ih našao u dobrom niti u savršenom stanju. Ja sam ih tražio i svakodnevno obišao. Najvažnije je redoviti servis i ne uzimati od uvoza. I da ne mjenjaju gradaciju ulja koju je propisao proizvođač. Npr. sa 5w30 na 5w40.
Gledaj da nije voda napunjena do čepa, stanje gume dovoljno govori kakav je vlasnik. Može biti da je ganjan ili loš špur ili nemar.
Odeš kod ovlaštenog i za 200kn provjeravaju sve detaljno. To vrijedi ako je auto kuljen u Hrv. Neki nisu ni htjeli kod ovlaštenoga nego kod lokalnog mehaničara. Od uvezenog auta nije baš pouzdano jer nemaš pravu kilometražu osim na papiru carinskog uvoza. Tu trljaju masne pare.
Citiraj:
Autor MuroF
pa nisam baš tak zaboravljiv da to gledam svaki put  ja cuo da je bitno palit auto pa svjetla,a gasit obrnuto,i ne palit prije nego daš gas malo,e sad..bapske priče il ne..ne znam.
|
To su bapske priče.