Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.12.2014., 00:24   #12962
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ne znam kako stvari funkcioniraju kod vas ali ti fejk kina xenoni kod nas ne prolaze. Slali su ljude na vanredne tehincke zbog toga+ne prolazis tehnicki s stim. A i svijetli svugdje osim tam di treba, svijetlo se uzasno rasipa i bas smeta.
Kod nas na golfovima 2 sa onim "clear" (bez reljefa za usmjeravanje svjetlosti na staklu) farovima vozaju ksenon tako da...

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Radije pogledaj na samom faru jel postoji mogucnost riktanja, nakon nekog vremena se to oce otpustit pa snop tuce previse prema dole. Meni je to cica na tehnickom nariktao i preporodio sam se.
Farovi su naštimani kako treba i stoje kako je predviđeno. Nema lufta (imao sam problem na jednom prošlom koji sam promjenio) i usmjereni su kako treba.
Trenutno u desnom faru je leća kao zatamnjena ili šta već (čitav far kao da je zatamnjen), ali taj će biti zamjenjenim novim originalom. Upravo taj far sam stavio umjesto jednog koji je propao i nisam mogao usmjeriti leću kako treba.

Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Mile ja se sad ne sjecam jel ti imas Punta s lecom u faru ili bez lece. Ako je ovo prvo ajde jos ali ako nemas lecu to ce svjetliti svuda samo ne na cestu.
2a model, leća. Ksenon ne bih stavlja da nemam leću, nema tih para.

Citiraj:
I drugima ce smetati naravno. Ako imas lecu probaj staviti vjerujem da ce biti bolje od obicnog ako se snop namjesti. Naravno za tehnicki moras paziti, kod nas ne prolazi auto sa xenonom ako nema automatski nivelaciju i pranje farova.
Sa štimanjem i podešavanjem nemam problema, sve je poštimano kako treba. Problem je zatamnjen desni far.
U suštini želim veći intenzitet svjetlosti i to je sve.
Naravno, farovi nisu matirani niti izgrebani, u tako nešto ne bih stavljao ksenon jer znam koliko meni takvi papci idu na živac i smetaju kad mi dolaze u susret.

Citiraj:
Ako hoces boju sto bjeliju ganjaj 4300k xenone, sve vise od toga to je plavicasto.
Zahvaljujem!
Milentije je offline   Reply With Quote